Wie ben ik?

Mijn naam is Henkco Snippe en sinds vele jaren ben ik actief als projectleider/projectmanager en adviseur in de food & farmacie industrie op het gebied van eindverpakkingen en verbeteringen.

De brede werkervaring die ik in de loop van de tijd heb opgedaan door de vele opdrachten in de (end of line) verpakkingen, maken dat ProjectSupportSnippe B.V de ideale partner is in verbeteringstrajecten en projecten.

Als een gedreven allround projectmanager, project leider, project engineer of als start-up en commissioning manager, zorg ik voor een goed eindresultaat en een passende borging van kwaliteit, budget en capaciteiten van de projecten.

Wat doe ik?

In het projectmanagement ben ik mijzelf de laatste jaren steeds meer gaan toespitsen op de verpakkingsprojecten en de levensmiddelenindsutrie, waardoor de activiteiten die ik uitvoer steeds meer verschoven van technisch advies en engineering naar (interim) onderhoud- en productiemanagementfuncties en daarbij het begeleiden van veranderingsprocessen binnen een organisatie.

Ook houd ik mij bezig met troubleshooting op bestaande verpakkingslijnen met bijbehorende efficiencyverbeteringen, middels bijvoorbeeld de OEE & TPM.

Kernpunten

Kwaliteit, Persoonlijk en Ervaren

R

Kwaliteit

Ik lever mijn klanten kwaliteit met de juiste inzet.

Persoonlijk

Ik blijf altijd persoonlijk met de klant en geef een persoonlijke draai aan de opdracht.

h

Ervaren

Jarenlange ervaring opgebouwd en diensten geleverd bij meerdere voorgaande opdrachtgevers.

nl_NLNederlands